Pekoča omaka Robin Hot na Facebooku
Pekoča omaka z okusom, ki zares zažiga

Pekoča omaka z okusom, ki zažiga

Pekoča omaka Robin Hot je narejena po posebnem domačem receptu iz redkih vrst čilijev. Zaradi edinstvenih lastnosti poudari in popestri okus hrane ter je zadetek v polno pri širokem naboru jedi: picah, mehiški kuhinji, steakih, testeninah, enolončnicah ... Več o naših pekočih omakah
Pekoča omaka iz naravnih sestavin

Iz naravnih sestavin

Naša pekoča omaka vsebuje izključno naravne sestavine: papriko, čilije, kis, sol in limeto. Je brez umetnih dodatkov, konzervansov in barvil. Vse glavne sestavine skrbno pridelamo in pripravimo v Sloveniji. Pekoče omake iz naravnih sestavin
Ker želimo dobro

Ker želimo dobro

Robin Hot je zgodba, ki je nastala z ljubeznijo in skrbnostjo. Tako se bo tudi nadaljevala. Za kakovostno življenje posameznikov potrebujemo kakovostno družbo. Robin Hot želi dobro, saj je 100% naraven in ima posluh za težave družbe, ki jih želi pomagati reševati. Pekoče omake za svetlejšo prihodnost naše družbe


Novice in novosti

Za lepšo prihodnost otrokRobin Hot je v sklopu projekta Botrstvo v Sloveniji postal boter dvema otrokoma. V prihodnje želimo postati botri še več otrokom in biti del zgodbe, ki vnaša svetlobo v življenja mladih v stiski.

Anketa

Kontakt in prodajna mesta

Domačo pekočo omako Robin Hot najdete v vseh bolje založenih trgovinah Spar, Mercator, E.Leclerc, Panvita, Kea in Tuš. Kupite jo lahko tudi v naši spletni prodajalni.


Čilijeve omake Robin Hot v trgovinah Spar Čilijeve omake Robin Hot v trgovinah Mercator

Čilijeve omake Robin Hot v trgovinah E.Leclerc Čilijeve omake Robin Hot v trgovinah Panvita

Čilijeve omake Robin Hot v trgovinah Kea Čilijeve omake Robin Hot v trgovinah Tuš
Proizvaja: Informacije in naročila: Veleprodaja:
Vina Jarkovič d.o.o.
Brod v Podbočju 15A
8312 Podbočje
Slovenija
07 49 77 013
info@robin-hot.com
051 466 992
041 747 229
Domača pekoča čili omaka, ki zažiga | Spletni nakup           Informacije: 07 49 77 013 | info@robin-hot.com | Facebook
Spletno mesto Robin Hot uporablja piškotke za nemoteno delovanje spletne storitve, spremljanje statistike obiska in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.

Piškotki, ki jih uporabljamo:
# Vrsta Namen Naziv
Trajanje
1 PHP seja Omogoča delovanje strani in prenos informacij o uporabniški izbiri med posameznimi podstranmi. PHPSESSID
do zaprtja brskalnika
2 Piškotki Preverjanje uporabnikove potrditve piškotkov. cc_cookie_accept
1 leto
3 Google Analytics Spremljanje statistike obiska. __utma
2 leti
4 Google Analytics Spremljanje statistike obiska. __utmb
30 minut
5 Google Analytics Spremljanje statistike obiska. __utmc
do zaprtja brskalnika
6 Google Analytics Spremljanje statistike obiska. __utmz
6 mesecev
7 Google Analytics Spremljanje statistike obiska. __utmt
10 minut
8 Anketa Pravilno delovanje spletne ankete. poll-demo-def-cookie-block
1 leto
Na kratko o piškotkih:
Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo v svojih računalnikih, tabličnih računalnikih, mobilnih telefonih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo, ki je začela veljati v začetku leta 2013 (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), prihaja do sprememb glede seznanjanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.
Kaj piškotki sploh so?
Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se prenese v računalnik uporabnika ob njegovem obisku spletne strani. Večina spletnih mest jih shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik, torej lahko uporabnik shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Sam piškotek ne vsebuje ali zbira informacij, če pa ga prebere strežnik skupaj s spletnim brskalnikom, je to lahko spletnemu mestu v pomoč pri izvajanju uporabniku prijaznejših storitev. Na primer tako, da se spomni prejšnjih nakupov ali podatkov o uporabnikovem računu. Samo strežnik, ki je poslal piškotek, lahko prebere in uporablja ta piškotek. Na zaupanja vrednem spletnem mestu lahko piškotki obogatijo izkušnjo.
Zakaj so piškotki potrebni?
So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa učinkovitejše in prijaznejše.

Nekaj primerov uporabe piškotkov:

  • Za izboljšanje uporabniške izkušnje prilagodimo prikaz vsebine glede na pretekle obiske spletne strani.
  • Za shranjevanje izbire pri ustvarjanju ožjega izbora naprav in ponudbe ter njihove primerjave.
  • S pomočjo piškotkov vas ohranimo prijavljene v spletno stran, tako da se vam ni treba znova prijavljati.
  • S piškotki lahko prepoznamo vrsto vaše naprave (računalnik, tablični računalnik, mobilni telefon), kar omogoča prilagajanje prikaza vsebine vaši napravi in lažje navigiranje.
  • Za spremljanje obiska, kar omogoča preverjanje učinkovitosti prikaza vsebin in ustreznosti morebitnih oglasov ter stalno izboljševanje spletnih strani.
  • Za delovanje določenih storitev so piškotki nujni (npr. spletne banke, spletne trgovine in druge oblike e-poslovanja).
Onemogočenje piškotkov:
Vi sami se odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov v vaši napravi. Če piškotke izključite, bodo nekatere možnosti spletne strani morda onemogočene. Nastavitve piškotkov lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Za informacije o nastavitvah piškotkov izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.