Ker želimo dobro

S posluhom za težave sodobne družbe

Robin Hot je zgodba, ki je nastala z ljubeznijo in skrbnostjo. Tako se bo tudi nadaljevala. Zavedamo se, da za kakovostno življenje posameznikov potrebujemo kakovostno družbo.

Ker želimo dobro Robin Hot želi dobro, saj je 100% naraven in ima posluh za težave in stiske ljudi in družbe, ki jih želi pomagati reševati.


Pekoča omaka Robin Hot na Facebooku

Novice in novosti

Robin Hot počitnice z Zavodom Pegaz

25.6.2015

S poletjem se že tretjič zapored v Novem mestu začenjata celotedenska jahalna tabora v organizaciji Zavoda Pegaz. Na taboru se otroci spoznajo z življenjem konj, jahanjem, ne manjka pa tudi plavanja, kmečkih iger in večernega druženja ob tabornem ognju in spanja v šotoru. Ker pa sta letošnja tabora tudi ROBIN HOT obarvana, se bodo otroci v kanujih spustili po reki Krki in tekmovali v lokostrelstvu za najboljšega ROBIN HO(od)T-a.

Robin Hot počitnice v organizaciji Zavoda Pegaz Zavod Pegaz


Za lepšo prihodnost otrok

16.12.2014

Robin Hot je v sklopu projekta Botrstvo v Sloveniji postal boter dvema otrokoma. V prihodnje želimo postati botri še več otrokom in biti del zgodbe, ki vnaša svetlobo v življenja mladih v stiski.

Kontakt in prodajna mesta

Domačo pekočo omako Robin Hot najdete v vseh bolje založenih trgovinah Spar, Mercator, E.Leclerc, Panvita, Kea in Tuš. Kupite jo lahko tudi v naši spletni prodajalni.


Čilijeve omake Robin Hot v trgovinah Spar Čilijeve omake Robin Hot v trgovinah Mercator

Čilijeve omake Robin Hot v trgovinah E.Leclerc Čilijeve omake Robin Hot v trgovinah Panvita

Čilijeve omake Robin Hot v trgovinah Kea Čilijeve omake Robin Hot v trgovinah Tuš




Proizvaja: Informacije in naročila: Veleprodaja:
Vina Jarkovič d.o.o.
Brod v Podbočju 15A
8312 Podbočje
Slovenija
07 49 77 013
info@robin-hot.com
051 466 992
041 747 229




Domača pekoča čili omaka, ki zažiga | Spletni nakup           Informacije: 07 49 77 013 | info@robin-hot.com | Facebook
Spletno mesto Robin Hot uporablja piškotke za nemoteno delovanje spletne storitve, spremljanje statistike obiska in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.

Piškotki, ki jih uporabljamo:
# Vrsta Namen Naziv
Trajanje
1 PHP seja Omogoča delovanje strani in prenos informacij o uporabniški izbiri med posameznimi podstranmi. PHPSESSID
do zaprtja brskalnika
2 Piškotki Preverjanje uporabnikove potrditve piškotkov. cc_cookie_accept
1 leto
3 Google Analytics Spremljanje statistike obiska. __utma
2 leti
4 Google Analytics Spremljanje statistike obiska. __utmb
30 minut
5 Google Analytics Spremljanje statistike obiska. __utmc
do zaprtja brskalnika
6 Google Analytics Spremljanje statistike obiska. __utmz
6 mesecev
7 Google Analytics Spremljanje statistike obiska. __utmt
10 minut
8 Anketa Pravilno delovanje spletne ankete. poll-demo-def-cookie-block
1 leto
Na kratko o piškotkih:
Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo v svojih računalnikih, tabličnih računalnikih, mobilnih telefonih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo, ki je začela veljati v začetku leta 2013 (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), prihaja do sprememb glede seznanjanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.
Kaj piškotki sploh so?
Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se prenese v računalnik uporabnika ob njegovem obisku spletne strani. Večina spletnih mest jih shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik, torej lahko uporabnik shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Sam piškotek ne vsebuje ali zbira informacij, če pa ga prebere strežnik skupaj s spletnim brskalnikom, je to lahko spletnemu mestu v pomoč pri izvajanju uporabniku prijaznejših storitev. Na primer tako, da se spomni prejšnjih nakupov ali podatkov o uporabnikovem računu. Samo strežnik, ki je poslal piškotek, lahko prebere in uporablja ta piškotek. Na zaupanja vrednem spletnem mestu lahko piškotki obogatijo izkušnjo.
Zakaj so piškotki potrebni?
So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa učinkovitejše in prijaznejše.

Nekaj primerov uporabe piškotkov:

  • Za izboljšanje uporabniške izkušnje prilagodimo prikaz vsebine glede na pretekle obiske spletne strani.
  • Za shranjevanje izbire pri ustvarjanju ožjega izbora naprav in ponudbe ter njihove primerjave.
  • S pomočjo piškotkov vas ohranimo prijavljene v spletno stran, tako da se vam ni treba znova prijavljati.
  • S piškotki lahko prepoznamo vrsto vaše naprave (računalnik, tablični računalnik, mobilni telefon), kar omogoča prilagajanje prikaza vsebine vaši napravi in lažje navigiranje.
  • Za spremljanje obiska, kar omogoča preverjanje učinkovitosti prikaza vsebin in ustreznosti morebitnih oglasov ter stalno izboljševanje spletnih strani.
  • Za delovanje določenih storitev so piškotki nujni (npr. spletne banke, spletne trgovine in druge oblike e-poslovanja).
Onemogočenje piškotkov:
Vi sami se odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov v vaši napravi. Če piškotke izključite, bodo nekatere možnosti spletne strani morda onemogočene. Nastavitve piškotkov lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Za informacije o nastavitvah piškotkov izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.